Nazorgdag 'Verder zonder Gas' Papendrecht

Op dinsdag 23 april organiseerden we voor bewoners van de Constantijn Huygenslaan in Papendrecht een nazorgmiddag, op weg naar de afronding van het project ‘Verder zonder Gas’. De afgelopen maanden zijn hier 204 woningen op het warmtenet aangesloten en dus losgemaakt van het gas. Een mooie eerste stap in een verduurzamingsproject waarbij  in totaal 771 woningen van Woonkracht10 in Papendrecht aangesloten worden op het warmtenet.

Tijdens de nazorgmiddag konden bewoners langskomen voor de laatste openstaande werkzaamheden en verdere vragen. Naast Woonkracht10 waren ook medewerkers en vaklieden van HVC, de Werkendamse en Hemubo aanwezig. Zo konden vragen van bewoners direct beantwoord worden en gingen de vaklieden met de bewoners mee naar de woning om problemen meteen te verhelpen. Het was voor alle partijen, zowel bewoners als onze uitvoerende samenwerkingpartners, een efficiënte en prettige manier om open eindjes snel af te handelen.

Begin mei sluiten we dit project af met een opleverfeest voor de bewoners. Er is een mooie basis gelegd voor de volgende ‘Verder zonder Gas’ projecten. Te beginnen met 82 woningen aan de Markt, eveneens in Papendrecht.