Bij ons werken?

Klanten van Woonkracht10 rekenen op je. Wil jij werken bij een organisatie die maar liefst 11.500 huishoudens een goede en betaalbare woning biedt? Denk dan eens aan Woonkracht10. Onze klanten rekenen op je. Want Woonkracht10 Geeft Thuis.
Vandaag en in de toekomst. We zijn betrokken, verbindend en ondernemend en vinden de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. Wij willen bij de beste woningcorporaties van Nederland horen met enthousiaste klanten én enthousiaste medewerkers. We optimaliseren onze dienstverlening continu en werken samen met lokale partners en overheden aan een betere kwaliteit van wonen en wijken.

We maken graag kennis met je!

Woonkracht10 is een ambitieus en energiek bedrijf. Als medewerker krijg je bij Woonkracht10 de kans je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen. Wil jij meewerken aan onze doelstellingen en direct of indirect bijdragen aan een fijne woonplek voor onze huurders? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op onze vacatures.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures maar wil je wel kennis met ons maken? Woonkracht10 is altijd in ontwikkeling; we zoeken regelmatig nieuwe mensen die ons helpen bouwen aan een stevige en klantgerichte organisatie. We kijken graag met jou naar jouw mogelijkheden om ons daarbij te helpen.

Ben je klantgericht, ondernemend, betrokken en verbindend?
Stuur dan jouw motivatie en cv naar: HR@woonkracht10.nl
Actueel