Portefeuillemanager

Klanten van Woonkracht10 rekenen op je. Want Woonkracht10 Geeft Thuis. We bieden aan ruim 11.500 huishoudens een goede, betaalbare woning in een nette buurt in de regio Drechtsteden. We zijn betrokken, verbindend, ondernemend en klantgericht en vinden de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. We willen bij de beste woningcorporaties van Nederland horen met enthousiaste klanten en medewerkers.

Woonkracht10 is volop in beweging. We zitten vol met ambities en nemen onze verantwoordelijkheid in het realiseren van woongenot voor onze klanten. Hierbij zoeken we steeds de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. In het portefeuillemanagement komen alle facetten (enthousiaste klanten, goede beheerkracht, solide vastgoedstrategie en goed rentmeesterschap) samen.

Wij zien portefeuillemanagement als het hart van onze organisatie bij de realisatie van onze volkshuisvestelijke ambities, binnen de kaders van goed rentmeesterschap. Wij leggen de lat hoog in onze constante professionaliseringslag en zijn daarvoor op zoek naar een:

Portefeuillemanager m/v (36 uur)

Wat houdt de functie in?
Als portefeuillemanager geef je sturing aan een vastgoedportefeuille met omvang van ca. 1,1 miljard aan marktwaarde. Je analyseert de portefeuille binnen het 3 kamermodel waarbij investeringen zijn afgewogen in de vastgoed-, vermogens en maatschappelijke kamers. Je geeft sturing aan de portefeuille. Je optimaliseert en actualiseert deze waarbij je de transformatie naar verduurzaming en verjonging van de portefeuille tot uitdrukking laat komen en laat aansluiten bij onze organisatiestrategie en de klantwens. Hierbij werk je nauw samen met collega’s uit het vastgoedteam die, naast het bestuur, belangrijke sparringpartners voor je zijn. Verder draag je bij aan het produceren en actualiseren van diverse strategische beleidsstukken waaronder het duurzaamheids-, huur- en onderhoudsbeleid. Je treedt in overleg met de gemeenten en stemt onze wensportefeuille af op de woningproductie en je voert regie over de jaarlijkse cyclus voor prestatieafspraken met de gemeenten (PALT). Tot slot adviseer je het bestuur over de manier waarop vastgoedsturing in de organisatie verder kan worden uitgebouwd.

Iets voor jou?
Voor deze functie zoeken wij een sterk analytisch ingesteld persoon met een doortastende instelling. Je bent een onderzoeker die als geen ander weet de verbinding te maken tussen de aanwezige expertise binnen de organisatie, de diverse belangenhouders (gemeenten, collega corporaties etc.) en de markt. Je kan de vergaarde informatie juist interpreteren. Je bent in staat vanuit verschillende invalshoeken een eigen oordeel te vormen en kan deze op een praktische manier vertalen naar een strategie waarvoor je draagvlak weet te creëren. Je bent een denker met verstand van vastgoed en financiën. Je hebt een scherp oog voor het belang van investeren in leefbaarheid en betaalbare, duurzame woningen. Jij tilt vastgoedsturing naar een hoger niveau! Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante vastgoedopleidingen (bijv. MRE).

Waarom bij ons?
Woonkracht10 is een ambitieus en energiek bedrijf. Als medewerker krijg je bij Woonkracht10 de kans om je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen. De inschaling van deze fulltime functie is passend bij de kandidaat met de juiste ervaring, kennis en competenties. De CAO Woondiensten is van toepassing. Woonkracht10 biedt een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck en assessment maakt deel uit van de procedure.

Ben jij enthousiast én nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Ter voorbereiding op een eventueel gesprek ontvangen wij graag jouw cv en motivatie. Stuur deze naar trudikanders@woonkracht10.nl.

Heb je vragen of wens je extra informatie over deze vacature, neem dan contact op met Jan Noordzij of Marc Nelen (assetmanagers) via telefoonnummer (078) 620 20 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet in behandeling genomen.

« overzicht

lettergrootte